HANGAREN

Uppdrag

Hangaren CFUK är en förening och en plats i Malmö, Kopparbergsgatan 8, här finner vi en Hangar med väggar fyllda av graffiti och kost. Hangarens CFUK mål är att upplysa om & ge ungdomar en plats att utöva konst! Vår uppdrag var att ta fram en digital strategi som kunde främja Hangarens mål & vision.

Resultatet blev en grafisk profil med ungomar som målgrupp. En färgfullt och interaktivt hemsida. Samt en urban konstkarta som visar Malmö stad från från en helt unik perspektiv fylld av konst och färger.

Hemsida & Konstkarta

Hangarens nya hemsida är färglad! Det är meningen att du ska bli glad av färgerna som ständigt förendras. Mobilanpassninge är prio och i en nyhetsflöde kan man följa konstfäreningen.

Progressiva webbappar (PWA) är webbappar som använder servicearbetare, manifest och andra webbplattformsfunktioner i kombination med progressiv förbättring för att ge användarna en upplevelse som inhemska appar.

Brand

När man för första gången träder in i Hangaren på Kopparbergsgatan 8 så möts man av en färgexplosion. Hangarens siluett är en rektangel och en triangel något som är enkelt att komma ihåg. Tillsammans med lånade explosions  ikonen blir Hangarens nya logga som representerar, styrka, snabbhet och organiserad kaos!

Urbankont kartan

Upptäck och se Malmös gatukonst! Medlemar i Hangaren CFUK är med och kartlägger urbankonst. Vi hoppas fånga intresse och uppmärksama urbankonst.