Hemsida

Dagens marknad är ständigt i rörelse och det gäller att hänga med. Möjligheterna att både förbättra och expandera är bättre än någonsin för företagare, därför är första intrycket viktigt oavsett vilken bransch du är i. Av de anledningarna behöver du en modern, professionell och snygg hemsida. En ny eller uppgraderad hemsida kan hjälpa dig som företagare att öppna dörrar till många olika marknadsföringsstrategier för att öka tillväxten av ditt företag.

Berätta en historia med din webbplats. Det engagerar och introducerar besökarna till ditt varumärke och fastställer din identitet på ett sätt som skiljer sig från bruset. Vi hjälper även dig med faktorer som kunder inte kan se på ytan för att du ska kunna mäta dig mot dina konkurrenter. Dessa faktorer hjälper dig att synas, generera trafik och ser till att kunder hittar in på din hemsida.

Vi erbjuder

 • En Responsiv Design
  • En gäst kan på kort tid besöka din hemsida från flera olika enheter. Därför är det viktigt att samma gäst får en upplevelse de kommer ihåg på de olika plattformarna som finns.
 • SEO – Sökmotoroptimering
  • SEO förbättrar din hemsidas övergripande sökbarhet och synlighet på nätet. För att få bäst resultat gör vi en analys tillsammans för att identifiera sökord som din målgrupp söker på och ser till att du syns när de orden söks.
 • Marknadsföring
  • Digital marknadsföring öppnar upp dörrar för företagare att kunna marknadsföra och konkurrera med de största företagen med en mindre budget. Syftet är att nå fler kunder, få dem närmare ett köp och locka dem till hemsidan. Tillsammans ser vi till att hantera din marknadsföring på rätt sätt så att vi når dina önskade mål.
 • Branding/Varumärke
  • Genom att använda din visuella identitet så hjälper vi dig med ett långsiktigt varumärkesarbete. Du vill förmedla vad ni står för och relatera det till dina kunder. Varumärken handlar mycket om att vara transparenta och närvarande för att konvertera dina målgrupper till lojala ambassadörer
 • Strategi
  • Innan man påbörjar arbetet av webbdesign så är det viktigt att planera en webbstrategi som kan ge dig ett övertag över konkurrenter. Detta hjälper inte bara dig, utan även oss för att få en tydlig riktning av vart vi tillsammans vill komma. Strategi knyter ihop säcken kring SEO, branding och marknadsföring
   • Exempel på strategier kan vara att man marknadsför genom influencers, sociala medier eller Google.

Efter att din hemsida är lanserad så betyder det inte att vi lämnar dig på egen hand. Vi tror på långsiktiga samarbeten och som kund hos oss så kommer vi alltid vara nära till hands för att assistera dig i framtiden.

Vi på Idell är övertygade att dina idéer kan förverkligas. Berätta om dina visioner och mål så kan vi hjälpa dig att skapa en grym hemsida!

Hemsida Flow passar små till medelstora företag

Några av våra andra tjänster:

Din webbplats är ditt varumärkes ansikte mot världen. På Idell skapar vi en modern, attraktiv och responsiv webbplats.

Idell hjälper dig att skapa en välplanerad onlinebutik, öka konverteringen och se till att hela processen är optimerad.

Med rätt strategi, förenar vi ändarna så att din verksamhet lyckas online.

Vi hjälper dig att förmedla ett tydligt budskap med ditt varumärke och gör det på ett konsekvent sätt.

Precision och mätbar digital marknadsföring, vi hjälper dig att nå din målgrupp.

Vi hjälper dig att optimera din webbplats så att det blir lättare för kunderna att hitta dig genom sökmotorer.